Pastoraal Woord

Deze topic is ontstaan door het corona tijdperk waarin we ons momenteel bevinden. Het pastores team heeft ondervonden hoe belangrijk het is om visueel bereikbaar te blijven voor u en vindt die ene livestreamviering per week te weinig om u te kunnen blijven bereiken. Ze hopen zo een aanvulling te bieden om u gesteund en verbonden te voelen met onze gemeenschap.

In de dertiende video heeft pastor Martens het over ontmoetingen en daarbij in het bijzonder de ontmoeting van Jezus met de heilige Christoffel.

In de twaalfde video heeft pastor Flohr het over "vakantie".

In de elfde video blikt pastor Joost de Lange terug op het afgelopen werkjaar.

In de tiende video spreekt pastor Huub Flohr o.a. over het hart van Jezus.

In de negende video spreekt pastor Huub Flohr o.a. over de Geest.

In de achtste video spreekt pastor Joost de Lange over de nieuwe kruisweg in de open hof.

In de zevende video spreekt pastor Joost de Lange over de voordelen van deze corona-crisis.

In de zesde video spreekt pastor Gerda Martens over vasten en psalm 19.

In de vijfde video spreekt pastor Gerda Martens over vasten.

De vierde video is van Pastor Gerda Martens. Ze spreekt in het algemeen en in het bijzonder over Psalm 25,4-9.

De derde video is van pastor Gerda Martens. Zij gaat in op het geloof in het algemeen en op de Psalmen, in het bijzonder Psalm 32.

De tweede video is van pastor Joost de Lange. Hij gaat in op zijn overweging van zondag 24 januari jl. en spreekt over geloven en / of vertrouwen.

De eerste video is er één van pastor Huub Flohr waarin hij het ontstaan van deze topic uitlegt. Daarnaast wilt hij u in deze video informeren over drie onderwerpen; de verlenging van de lockdown periode van onze parochie, de actie kerkbalans, de start van de week van gebed voor de eenheid.

<<  Augustus 2021  >>