Livestream vieringen Open Hof

Binnen onze parochie worden de vieringen in de Open Hof live-stream uitgezonden via kerkdienst gemist. Omdat deze mogelijkheid er is heeft het pastoraal team ervoor gekozen om in deze corona-tijden de livestream-vieringen voorlopig eucharistievieringen te laten zijn zodat een ieder wekelijks de mogelijkheid heeft om de eucharistie te vieren.

De viering in de Open Hof is op zondag om 11.15 uur. Voor informatie over voorgangers verwijs ik u naar het vieringenschema op deze website, onder het kopje vieringen. Maar ook bijzondere vieringen die livestream worden uitgezonden kunt u meekijken of terug kijken via kerkdienstgemist.nl

Heeft u intenties voor de viering? Geeft u die dan uiterlijk op vrijdagochtend door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw intentie wordt dan tijdens de eerstvolgende zondagviering voorgelezen.

Hieronder kunt u de viering van Aswoensdag van afgelopen woensdag 17 februari 2021 terugkijken:

Hieronder kunt u de laatste zondagviering terugkijken:

Wilt u oudere of komende vieringen terugkijken? dan kunt u hier klikken. U komt dan op de pagina van kerkdienstgemist.nl

Het boekje van de eucharistieviering op zondag 21 februari 2021 11:15 uur, kunt u openen door hier te klikken
Het boekje van de eucharistieviering op zondag 28 februari 2021 11:15 uur, kunt u openen door hier te klikken

De boekjes bevatten geen liedteksten. Een boekje met liedteksten van iedere viering kunt u aanvragen bij uw lokale secretariaat

Voor hen die geïnteresseerd zijn dit overzicht van de kijkcijfers van kerk-TV in Open Hof.

In december keken 444 mensen van PKN-huize direct en 182 mensen achteraf, van RK-huize keken 307 mensen direct en 175 mensen achteraf.

In januari keken 395 mensen van PKN-huize direct en 104 mensen achteraf, van RK-huize keken 437 mensen direct en 106 mensen achteraf.

<<  Maart 2021  >>