Vastenactie 2021

 

Link naar de kalender

In het kader van de jaarlijkse Vastenactie zal de Sint Christoffel parochie dit jaar meedoen met het project van de Parochie Sint Willibrordus in Zevenaar. Het gaat om een project van de zusters van het Heilige Kruis te Hanoi in het district Thuong Tin. Pastoor Thanh Ta van de parochie Sint Willibrordus heeft het initiatief genomen voor dit project.

De Vastenactie heeft dit project geaccepteerd en zal de opbrengst hiervan met 50% verhogen. De gezamenlijke werkgroepen MO(V) hebben in hun jaarlijkse overleg, waar pastor Huub Flohr ook deel van uitmaakt, besloten om met onze parochie hier aan deel te nemen.

 

Kalender U kunt de bijbehorende 40-dagenkalender bekijken door hier of op de afbeelding te klikken.
Meer info Meer informatie over het project is te vinden op https://www.vastenactie.nl/projecten/zorg-voor-gehandicapten-in-thuong-tin-vietnam. U kan daar ook doneren.
Filmpje Ook is er een campagnefilmpje op youtube https://youtu.be/bkCq1qmlmJQ
Vastendoosje Voor de kinderen is het mogelijk om een vastendoosje te maken, waar je zelf geld in kan sparen. Hier kan je lezen hoe.
40-dagen Challenge

Wil je zelf wat meer? Bedenk je eigen 40-dagen Challenge:

Met jouw hulp willen we in de Sint Christoffel parochie het project van de Parochie Sint Willibrordus in Zevenaar ondersteunen. De zorg verbeteren voor kinderen van de allerarmsten en gehandicapte mensen in Vietnam, in het district Thuong Tin. We dagen je uit, om je eigen ‘challenge’ voor de vastentijd te bedenken. Het geld dat je met deze uitdaging verdient, kun je in je vastendoosje doen. Klik hier voor poster en kluskaart

SECRETARIAAT

Merellaan 350

2903 GM

Capelle a/d IJssel
010 303 88 71
info@christoffelparochie.nl

 

PASTORALE WACHT

Voor acute vragen om pastorale zorg of het melden van een overlijden: 06-1380 3332 (24/7 bereikbaar).

AGENDA

<<  Maart 2021  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2
    

VIRTUELE KAPEL