Nationale bedevaart naar Rome

Jubeljaar 2025 Pelgrims van de hoop

Nationale bedevaart naar Rome in het Heilig Jaar 2025

Rome is een eeuwenoude stad, de ‘caput mundi’: de hoofdstad van de wereld! Het is ook de stad van de paus en het centrum van de wereldkerk. Hier liggen de apostelen Petrus en Paulus begraven, de steunpilaren van de Kerk. Rome moet je gezien en beleefd hebben, al is het maar één keer in je leven.

Het Heilig Jaar 2025 is daar een mooie gelegenheid voor. Paus Franciscus heeft gelovigen van over de hele wereld uitgenodigd om als ‘Pelgrim van hoop’ een bedevaart naar Rome te maken en door de heilige deuren de grote basilieken te betreden. De gezamenlijke Nederlandse Bisdommen hebben de uitnodiging van de paus aangenomen en organiseren een Nationale Bedevaart naar Rome. In de meivakantie (eind april/begin mei 2025) gaan we met groepen pelgrims uit alle delen van het land samen naar de eeuwige stad.

Van harte uitgenodigd, om vanuit onze Parochie sint Christoffel samen op bedevaart te gaan:
Vermeldt bij de groep waarmee u reist: St. Christoffelparochie

Informatie over de invulling van het programma kunt u vinden op de website van het Bisdom Rotterdam: www.bisdomrotterdam.nl.

U kunt u al inschrijven voor de 6-daagse vliegreis, de 8-daagse busreis, en kijk voor speciale reizen voor gezinnen en jongeren op de website: www.huisvoordepelgrim.nl of www.rome2025.nl

Pastor Gerda Martens

 

SECRETARIAAT

Merellaan 350

2903 GM

Capelle a/d IJssel
010 303 88 71
info@christoffelparochie.nl

 

PASTORALE WACHT

Voor acute vragen om pastorale zorg of het melden van een overlijden: 06-1380 3332 (24/7 bereikbaar).

AGENDA

<<  <  Juli 2024  >  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2
    

VIRTUELE KAPEL